Om Tømmermannen

Tømmermannen Trefelling AS har over 20 års erfaring fra bransjen. Vi gikk i 2015 fra enkeltpersonforetak til et aksjeselskap med to ansatte. I dag (2023) er vi 4 ansatte på fulltid, 2 på deltid samt at vi leier inn hos samarbeidspartnere ved behov. Vi har lokaler og kontor på Vessøya midt mellom Arendal og Grimstad. Det er også i disse kommunen vi har hovednedslagsfeltet vårt – samtidig som vi ofte farter på oppdrag mellom Risør i øst og Kristiansand i vest.

Utover våre lokale jobber, så bistår vi stadig andre bedrifter i bransjen både i Oslo og Stavanger-områdene.

Våre kunder er hele spekteret fra de som ønsker å trimme hekken, til store tunge prosjekter for entreprenører eller kommuner.

Vi tilbyr alltid gratis befaring av jobbene. Det er viktig for oss, fordi vi da kan gi gode råd og forslag til hvordan kunden skal bli mest mulig fornøyd. Sammen så blir vi enige om den beste løsningen hvor man får mest for pengene – samtidig planlegges jobben og vi dokumenterer med bilder. På den måten utføres arbeidet raskt og effektivt. HMS er viktig for oss. Vi er selvsagt godt forsikret. Alle ansatte er registrert hos Arbeidstilsynet med gyldig HMS-kort. I tillegg har vi avtale hos Priority Response AS som årlig gjennomfører førstehjelp- og sikkerhetsopplæring med oss. Vi er registrert og godkjent entreprenør i Achilles Startbank.

Vi er forsikret for inntil kr. 10 000 000,- gjennom Gjensidige Forsikring.

Juridisk navn: TØMMERMANNEN TREFELLING AS
Org nr: 916 195 893
Daglig leder: Jim Lande
Stiftet: 13.09.2015
Adresse: Østre Vessøya 42, 4870 Fevik